MUZ FM

NEWS

Apple ar putea lansa iPhone-uri cu „breton” mai scurt în viitorul apropiat

„Bretonul” este cea mai distinctivă caracteristică a noului iPhone X, însă totodată motivul principal pentru care dispozitivul este criticat atunci când vine vorba despre design.  Apple pare să se concentreze pe micşorarea decupajului din display, generaţia următoare de iPhone-uri putând beneficia de un „breton” mai mic. Informaţiile vin de la analiştii Barclays, care susţin că Apple lucrează la micşorarea senzorului True Depth care asigură funcţionarea Face ID.

Aceste declaraţii făcute de analiştii Barclays sunt bazate pe informaţii obţinute de la furnizorii de componente la sfârşitul anului fiscal 2017, cât şi pe proiecţiile pentru cea de-a doua jumătate a lui 2018.

Având în vedere ciclul de dezvoltare Apple, probabil că telefoanele de anul acesta vor păstra dimensiunea „bretonului” neschimbată, în timp ce o schimbare de design cu un breton mai scurt ar putea fi posibilă anul viitor. Micşorarea modului True Depth ar putea fi însă atins încă de anul acesta, lucru care va asigura un proces de dezvoltare mai economic.

_______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________

Sursa: go4it.ro

Lasă un răspuns