MUZ FM

NEWS

Apple pregăteşte versiunea de top a iPhone-ului. Cât ar putea costa iPhone 8?

Cu ocazia celei de-a zecea aniversări iPhone, Apple pregăteşte versiunea de top a iPhone-ului, care ar putea costa mai mult de 1.000 de dolari în momentul lansării.

 

Se svoneşte că Apple a testat mai mult de 10 modele prototip iPhone pentru smartphone-ul aniversar, ce ar putea fi lansat ca iPhone 8, unul din motivele pentru care a fost estimat un astfel de preţ (deşi nu spectaculos având în vedere că cel mai scump iPhone costă deja peste 900 de dolari) fiind, evident, acela că Apple foloseşte componente premium.

 

Cu un design total nou, telefonul aniversar ar putea conţine un display curbat de 5.8 inch şi tehnologie OLEDo cantitate de memorie RAM mai mare, o cameră foto de nouă generaţie şi un scanner de amprente integrat direct în display (ecranul şi carcasa din sticlă vor fi susţinute de o structură din metal).

 

iPhone 8 ar avea, de asemenea, o rezistenţă mai mare la apă, cel puţin în comparaţie cu iPhone 7 şi iPhone 7 Plus (certificat cu IP68 faţă de IP67 cât aveau precedentele), astfel fiind capabil să reziste la o adâncime de 1,5 m în apă timp de 30 de minute oferind în acelaşi timp protecţie optimă împotriva prafului.

 

Chiar dacă iPhone 8 va face faţă unei scurte imersiuni în apă, deţinătorii sunt sfătuiţi să evite pe cât posibil contactul cu apa, iPhone 8 neasigurând, ca si iPhone 7, garanţia pentru daune produse de apă.

Cu astfel de calităţi prevăzute pentru noul smartphone, e clar că fanii iPhone numără zilele până la lansare. Nu a fost anunţată încă data la care iPhone 8 va fi scos pe piaţă, însă având în vedere că fiecare lansare Apple generează un trend, merită aşteptat oricât de mult.

 

Lasă un răspuns