MUZ FM

NEWS

Apple va prezenta noi produse pentru educaţie la sfârşitul lunii

Pe 27 martie, Apple ne va prezenta noile sale produse orientate către educaţie, ceea ce sugerează că este posibil să vedem atât hardware, cât şi software nou, care ar putea ajuta studenţii în sălile de curs.

Întrucât MacBook Air este unul dintre cel mai populare laptop-uri atunci când vine vorba despre computere pentru „şcoală”, ne aşteptăm să vedem noul laptop mai „ieftin” al companiei în cadrul acestui eveniment. Descrierea evenimentului spune că vom vedea noi soluţii atât pentru profesori, cât şi pentru studenţi, deci ar putea intra în ecuaţie şi un laptop mai scump, cu ecran retina, de pe care să poată fi prezentate cursurile la catedră.

Nu în ultimul rând, acesta ar putea fi evenimentul în care să primim noi detalii despre noi tablete din gama iPad, zvonurile recente sugerând că un iPad cu ecran fără margini şi cu sistemul de autentificare Face ID va fi prezentat în curând. Nu este exclusă nici lansarea unui model de iPad ieftin, precum modelul de anul trecut, dar care să ofere suport pentru stylus-ul Apple Pencil, o unealtă care s-ar putea dovedi utilă în aplicaţii educaţionale.

___________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________

Sursa: go4it.ro

 

Lasă un răspuns