MUZ FM

NEWS

Apple va repara gratuit dispozitivele iPhone 7 care au probleme cu semnalul

Apple a anunţat că va repara modelele afectate de bug-ul „No Service” complet gratuit, chiar dacă acestea nu mai sunt în garanţie.

Toţi cei care au un iPhone 7 fabricat de la lansare şi până în prezent cu numărul de model A1660, A1780 sau A1779, iar pe ecran apare mesajul „No Service”, chiar dacă telefonul funcţionează normal şi pot fi iniţiate apeluri sau există acces la internet, pot merge în orice service autorizat Apple pentru o repraţie gratuită. Dispozitivele cu probleme au fost vândute în China, Hong Kong, Japonia, Macao şi Statele Unite, deci cei care au telefoane cumpărate din alte ţări nu ar trebui să îşi facă griji. Cu toate acestea, cei care au importat iPhone 7 din aceste ţări, ar trebui să verifice atât numărul de model, cât şi dacă această problemă apare pe dispozitivele lor.

Telefoanele afectate fac parte doar din seria iPhone 7, modelul 7 Plus fiind imun la acest „bug”. De asemenea, Apple va oferi reparaţii gratuite însă nu va extinde garanţia pentru dispozitivele reparate. Nu în ultimul rând, dacă telefonul are alte probleme, precum un ecran spart, operaţiunea de înlocuire a piesei cu probleme se face doar după ce utilizatorul acceptă şi reparaţia contra cost a ecranului sau a altei probleme care nu este acoperită de garanţie.

____________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
____________________________________________

Sursa: go4it.ro

Lasă un răspuns