MUZ FM

NEWS

Ariana Grande acuzată că nu cântă live. Uite ce explicație a dat aceasta!

Ariana Grande a postat recent pe contul ei de Instagram un videoclip (fragment din Sweetener World Tour) care a stârnit reacția fanilor.
De data asta însă, un fan a lăsat un comentariu mai puţin aşteptat, acuzând-o pe interpretă că nu ar cânta live. ”Sună ca și cum ai folosi autotune. Ești o cântăreață extraordinară, te iubesc și îți iubesc piesele, dar aici nu cânți live.”.

Ariana nu s-a abținut și i-a dat o replica răspuns: ”Cu tot respectul, pot cânta așa în livingul tău pentru tine și pentru toată familia ta. Fără niciun ajutor. Pot să o fac pe Broadway (și chiar am făcut-o). Pot să cânt în duș. Pot să cânt în mașină. Este darul meu și este motivul pentru care mă aflu aici. Cânt peste 30 de piese pe seară. Fiecare cuvânt. Așa că lasa-mă să strălucesc”.

Următorul concert al artistei va avea loc la Manchester, oraşul care a marcat-o pentru totdeauna. Se pare că artista va cânta la Manchester Pride 2019.
„Pe drum spre Manchester Pride. Vă iubesc atât de mult. Abia aştept să-mi împart cu voi toată iubirea. Sunteţi în inima mea mereu. Pe curând.”, a scris artista pe Twitter.

______________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

surse: twitter.com, instagram.com , myzutv.ro

Lasă un răspuns