MUZ FM

NEWS

Ariana Grande – acuzată de plagiat

Cântăreaţa americană Ariana Grande este acuzată de rapperii Princess Nokia, Soulja Boy şi 2 Chainz că le-a copiat munca pentru melodia „7 Rings”.

„Vă sună cunoscut? Pentru că mie îmi sună foarte cunoscut. Doamne!”, şi-a întrebat Princess Nokia fanii.

Ariana Grande a lansat piesa „7 Rings” săptămâna trecută”, iar după semnalele venite din partea Princess Nokia, rapperii Soulja Boy şi 2 Chainz au făcut aceleaşi acuzaţii.

Soulja Boy a fost direct. El a spus că Grande, în vârstă de 25 de ani, i-a furat piesa„ Pretty Boy Swag”. El a comentat unei postări pe Twitter făcută de Grande, în care cântăreaţa le mulţumea prietenilor care au ajutat-o să scrie şi să facă videoclipul „7 Rings”: „Creditează-mă. Punct”. „Eşti o hoaţă”, i-a mai scris Soulja Boy, care l-a acuzat în trecut şi pe Drake că i-a furat stilul muzical.

De cealaltă parte, MC 2 Chainz a remarcat asemănări vizuale între videoclipul „7 Rings” şi cel a piesei lui „Door Swangin”.

Ariana Grande a făcut, în weekend, şi o remarcă deplasată legat de părul ei, stârnind nemulţumiri şi fiind considerată cu tentă rasistă.

Născută pe 26 iunie 1993, în Florida, Ariana Grande a debutat ca actriţă în musicalul „13”, pe Broadway. A devenit cunoscut la nivel internaţional în 2013, cu melodia „The  Way”, inclusă pe primul ei album, „Yours Truly”, lansat în acelaşi an. În 2014, Ariana Grande a primit premiul categoriei „Breakthrough Artist of the Year” al Music Business Association, în semn de recunoaştere a performanţei artistei pe durata anului 2013.

Ariana Grande a primit în decembrie 2018 titlul de Femeia Anului 2018, la gala Billboard Women in Music.

Sursa: news.ro

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Lasă un răspuns