MUZ FM

NEWS

Ariana Grande urmează să devină cetățean de onoare al orașului Manchester

Artista pop Ariana Grande va deveni cetățean de onoare al orașului Manchester, în baza planurilor propuse de consiliul municipal, informează BBC.

Anunțul a fost făcut în contextul în care consiliul propune o nouă schemă pentru recunoașterea contribuțiilor remarcabile aduse orașului

Cântăreața americană este pe primul loc pe lista persoanelor care ar deveni cetățean de onoare în baza acestei noi scheme, pentru organizarea concertului One Love Manchester în memoria victimelor atentatului cu bombă de la concertul său, în care și-au pierdut viața 22 de persoane.

Sub auspiciile propunerilor pentru noul sistem, distincția de cetățean de onoare al Manchesterului poate fi acordată și persoanelor născute în afara ariei metropolitane a orașului.

La concertul One Love Manchester care a avut loc pe 4 iunie, pe Emirates Old Trafford Cricket Ground, au participat aproximativ 50.000 de persoane, inclusiv câteva mii de fani ai Arianei Grande care au luat parte la show-ul cântăreţei americane din luna mai, de pe Manchester Arena.

Ariana Grande, Justin Bieber, Black Eyed Peas, Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan, Little Mix, Katy Perry, Take That, Usher, Pharrell Williams, Robbie Williams, Marcus Mumford şi Liam Gallagher au cântat la evenimentul caritabil.

Lasă un răspuns