MUZ FM

NEWS

Armin van Buuren revine la UNTOLD

După o primă ediție catalogată de fani drept cea mai intensă experiență trăită vreodată în România, UNTOLD crește standardele pentru edita a doua în primul rând la capitolul artiști. Armin van Buuren, DJ-ul olandez declarat cinci ani la rând cel mai bun din lume, revine la vară pe scena  festivalului de la Cluj-Napoca. Și-au mai confirmat prezența și alți 3 regi ai genului electronic-dance-music: Tiesto, Afrojack, Hardwell.

5.000 de abonamente noi au fost scoase azi la vânzare de către organizatori, cu preţul de 340 de lei plus taxe. Până acum au fost vândute aproximativ 30.000 de abonamente. Organizatorii se aşteaptă ca la ediţia de anul acesta, programată între 4 şi 7 august, să participe circa 300.000 de persoane.

De la apus până în zori – aşa s-a petrecut, anul trecut, în cele patru zile de Untold. Când DJ-ii Armin van Buuren, Avicii sau David Guetta au intrat pe Cluj Arena, întregul stadion a explodat.

 Dornici să-şi vadă idolii, peste 250.000 de fani din ţară şi din străinătate au scris primele pagini ale poveştii Untold, unde au venit să petreacă mai ceva ca în poveşti. 4 zile şi 4 nopţi. S-au bucurat şi au trepidat, de parcă ar fi fost în priză, pe muzica, mixajele şi jocurile de lumini ale celor mai îndrăgiţi artişti electro-dance-music din întreaga lume.

A treia zi de festival, când DJ-ul olandez Armin van Buuren a fost cap de afiş, s-a desfăşurat cu casa închisă. Pe bună dreptate. Publicul l-a primit ca un vulcan. Iar el i-a răsplătit pe cei peste 65.000 de fani care au venit să-l vadă cu mai bine de două ore de spectacol total – muzică, artificii, jocuri de lumini şi efecte speciale.

Au electrizat rapid mulţimea şi Avicii, Tom Odell, ATB, Dimitri Vegas & Like Mike, John Newman sau rapperul britanic Tinie Tempah. În ultima seară de festival, petrecăreţii din toate colţurile lumii au fost de-a dreptul fascinaţi şi de show-ul oferit de celebrul DJ francez David Guetta. Costumaţi trăsnit şi colorat, fanii n-au renunţat nici de această dată la peruci, păr vopsit sau haine şi accesorii nonconformiste.

Timp de patru zile, Clujul a vibrat pe muzica a peste 170 de artişti români şi străini care au urcat pe cele opt scene amplasate în oraş. Participanţii nu au închis un ochi toată noaptea, încălziţi de dans, dar şi de sticlele cu băutură, iar zorii i-au prins tot în ritmul muzicii. Zecile de mii de waţi s-au completat cu imaginile de pe ecranele uriaşe, laserele şi artificiile. În total, au fost 88 de ore de show şi dans, la evenimentul care, speră organizatorii, va deveni o tradiţie printre iubitorii de muzică electronică din toată lumea.

Sursa: LIBERTATEA.RO

Lasă un răspuns