MUZ FM

NEWS

Aşa mamă, aşa fiică! Vezi cât de mult seamănă Blue Ivy cu Beyonce – FOTO

Beyonce se poate mândri cu gene puternice, fiica sa Blue Ivy călcându-i pe urme în această privinţă. Într-o poză postată de mama divei pe Instagram cu artista din copilărie se poate observa asemănarea izbitoare dintre Beyonce şi fiica sa.

Tina Knowles Lawson, mama cântăreţei a tras chiar ea concluzia înaintea tuturor în descrierea fotografiei pe care a împărtăşit-o pentru fani. Cu toate că foarte multe persoane au susţinut că micuţa Ivy seamănă mai mult cu Jay-z, de data aceasta admiratorii vedetei au umplut de comentarii fotografia lui Tina Knowles în care remarcă asemănarea dintre Beyonce şi fiica sa, unii crezând chiar că în imagine se află de fapt fiica.

Omg, am crezut că e Blue în fotografie!”, „Sunt gemene!”, „Clar sunt leite!”, au reacţionat fanii.

Beyonce trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa, viaţa de familie fiind principalul motiv. Diva a adus pe lume în luna mai doi gemeni pe nume Sir şi Rumi, pentru care micuţa Blue va trebui să-şi asume respobsabilitatea de soră mai mare.

Mama vedetei a povestit că Blue e foarte încântată de noii frăţiori, cel mai mult fiind preocupată să-i ajute să se îmbrace şi să-i hrănească, potrivit US Magazine.
„Blue este entuziasmată să ajute la îngrijirea lor, precum şi la alegerea ţinutelor acestora. Uneori îi şi hrăneşte. Se simte responsabilă pentru ei, mai ales că s-a şi rugat pentru venirea lor pe lume„, a declarat mama lui Beyonce.

 

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter. 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Sursa:click.ro

Lasă un răspuns