MUZ FM

NEWS

Ascultă aici piesa nouă a lui Jessie Ware, „Overtime” – [AUDIO]

„Overtime” este prima lansare a artistei de la succesul dobândit cu albumul „Glasshouse”, cel de-al treilea material discografic Jessie Ware. Lansat în 2017, discul a urcat până pe poziția a 7-a în topul albumelor din UK, incluzând single-urile „Midnight”, „Selfish Love” și „Alone”.

Noua piesă de la Jessie Ware o găsește pe artistă într-o postură surprinzătoare, marcând întoarcerea ei la rădăcini, prin valorificarea sunetelor specifice muzicii de club. „Overtime” ne prezintă o linie melodică incisivă, de un optimism revigorant, menită să poarte ascultătorii în perioada de glorie a muzicii house.

Este doar o mică doză din ceea ce va urma. A fost cu adevărat distractiv să mă întorc în studio și sunt entuziasmată că pot împărtăși această nouă piesă cu voi. Am lucrat la el împreună cu producătorii mei preferați – James Ford & the guys of Bicep. Simt că mă întorc la primii ani ai carierei mele. Este un cântec pentru nopțile târzii și pline de aventură. În timp ce eu voi lucra în continuare la alte piese, sper ca voi să vă bucurați cu adevărat de aceasta.” – Jessie Ware

Jessie Ware a avut un an bun – o serie întreaga de show-uri sold out, un turneu cu 17 concerte de neuitat, care a bifat nouă țări. De asemenea, podcast-ul artistei, „Table Manners”, a fost nominalizat la premiile Audio Radio Industry anul acesta, la categoriile „Best Podcast” și „Best New Presenter”.

 

 

_______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns