MUZ FM

NEWS

Ascultă fragmente din noile piese Coldplay, incluse pe discul „A Head Full Of Dreams” – AUDIO

Cu 19 zile înaintea lansării noului album „A Head Full Of Dreams”, Coldplay incită curiozitatea fanilor dezvăluind câte un fragment audio al fiecărei piese incluse pe disc. Pe acest material se regăsesc primele colaborări ale trupei cu Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo și Merry Clayton.

Noul album Coldplay, „A Head Full Of Dreams” a fost înregistrat în Malibu, LA și Londra, fiind produs de duo-ul norvegian Stargate și vechiul prieten și colaborator al trupei, Rik Simpson. Discul include colaborări surprinzătoare cu Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo și Merry Clayton. Pe fundalul piesei ”Everglow” poate fi ascultată chiar și vocea fostei soții a lui Chris MartinGwyneth Paltrow.

Tracklist „A Head Full Of Dreams” – Coldplay:

 1. ‘A Head Full Of Dreams’
 2. ‘Birds’
 3. ‘Hymn For The Weekend’ (feat. Beyonce)
 4. ‘Everglow’ (feat. Gwyneth Paltrow)
 5. ‘Adventure Of A Lifetime’
 6. ‘Fun’
 7. ‘Kaleidoscope’
 8. ‘Army Of One’
 9. ‘Amazing Day’
 10. ‘Colour Spectrum’
 11. ‘Up&Up’ (chitară Noel Gallagher)

„A Head Full Of Dreams” va fi lansat pe 4 decembrie. Până atunci puteți asculta mai jos câte un fragment din fiecare piesă inclusă pe disc.

Coldplay – „A Head Full of Dreams” (fragment audio)

 

Coldplay – „Birds” (fragment audio)

Coldplay – „Hymn For the Weeknd” (fragment audio)

Coldplay – „Everglow” (fragment audio)

Coldplay – „Adventure of a Lifetime” (fragment audio

Coldplay – „Fun” (fragment audio)

Coldplay – „Kaleidoscope” (fragment audio)

Coldplay – „Army of One” (fragment audio)

Coldplay – „Amazing Day” (fragment audio)

Coldplay – „Colour Spectrum” (fragment audio)

Coldplay – „Up&Up” (fragment audio)

Conform site-ului oficial al formației, Coldplay va susține în 2016 un turneu extins de promovare a noului album. Lista primelor date anunțate curprinde 20 de show-uri în Europa și America Latină, în țări precum Spania, Germania, Olanda, Brazilia.
“Ghost Stories“, albumul precedent al trupei Coldplay, a fost certificat cu platină în Marea Britanie, Australia și Canada, debutând pe prima poziție în topurile iTunes din peste 70 de țări.
Coldplay a luat ființă în 1996 și a debutat discografic în 2000, cu albumul “Parachutes“. Cu 6 albume la activ, trupa a obținut de-a lungul carierei 7 premii Grammy și 8 premii Brit Awards, dintre care 3 pentru cea mai bună trupă britanică. Trupa a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri în toată lumea, penultimul disc, “Mylo Xyloto”, înregistrând vânzări de peste 8 milioane de exemplare.
Formația îi reunește în prezent pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți un al cincilea membru Coldplay.

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns