MUZ FM

NEWS

Asculta noua colaborare dintre Eminem si Rihanna – The Monster!

Eminem a lansat oficial noul sau single, o super colaborare cu Rihanna, The Monster! Vocea Rihannei pe o piesa cu influente dance, asa cum ne-a obisnuit cantareata din Barbados si partea de rap a lui Eminem sunt reteta perfecta de hit!

Refrenul e foarte catchy, iar linia melodica de chitare si beatul oldschool intra intr-un mix cu versurile despre „the monster that’s under my bed, the voices inside of my head”. E o piesa complet diferita fata de Love the Way You Lie, care spunea povestea dramatica unui cuplu – The Monster e mai degraba despre luptele interioare ale fiecaruia.

PLAY!

The Monster a fost lansata oficial drept al doilea single de pe noul disc Eminem si cu siguranta va reusi sa intre in topuri, la fel cum a facut-o Berzerk. Albumul rapperului din Detroit, MMLP2 va fi lansat oficial pe 5 noiembrie, dar a beneficiat deja de promo suficient in primul rand datorita titlului. Eminem si-a explicat alegerea, fiind constient ca asta va pune presiune pe el si pe acest disc, dar mai multe despre asta puteti citi aici. Tracklistul mai include colaborari cu Kendrick Lamar, printre altii si productii semnate de Rick Rubin. El este cel cu care Em a lucrat si la primul single, Berzerk.

Cum vi se pare The Monster? Ajunge un hit la fel de mare ca Love the Way You Lie?