MUZ FM

NEWS

VIDEO: Live-urile de la Brit Awards 2016: de la Rihanna, la tributul oferit de Lorde lui David Bowie

Gala Brit Awards 2016 a fost însuflețită de prestațiile unor artiști extrem de populari, precum Rihanna, Adele, Coldpday și Justin Bieber. Pe scenă au urcat, de asemenea, The Weeknd, James Bay și Jess Glynne. În programul live-urilor a fost inclus și un moment tribut David Bowie, britanicii alegând-o pe Lorde pentru a livra emoționantul segment.

Dacă la capitolul premii, gala Brit Awards 2016 a fost dominată de Adele, în ce privește impactul prestațiilor live, publicul și-a îndreptat atenția fie spre Rihanna, care a interpretat live în premieră piesa ”Work”, fie spre Lorde, care a oferit, credem noi, cel mai emoționant moment al serii – un tribut pentru regretatul David Bowie. Publicul a savurat, desigur, și live-urile oferite de Adele, Coldplay și Justin Bieber, momentele lor polarizând în special fanii.

Pentru un mare segment de public, momentul Rihannei a fost cel mai așteptat al serii, artista cântând la Brit Awards la doar câteva zile de la comentata retragere de la Grammy 2016. Conform declarațiilor oficiale, transmise prin reprezentantul artistei, Rihanna a fost nevoită să renunțe la show-ul pegătit pentru cea mai prestigioasă gală din industria muzicală din cauza unor grave probleme medicale. Mai exact, conform medicului ce-i prescrisese deja antibiotice, artista suferea de o infecție în zona gâtului, iar un show live i-ar fi putut afecta coardele vocale.

Pentru Grammy, Rihanna pregătise un show inedit, în cadrul căruia ar fi trebuit să interpreteze în premieră piesa „Kiss It Better„. Deși nu a avut ocazia de a-l prezenta publicului, programul nu a fost păstrat pentru Brit Awards, artista interpretând pentru britanici cel mai recent single, ”Work”.

Rihanna – Work ft. Drake (Live @BRIT Awards 2016)

Momentul cel mai încărcat de emoție al serii a fost tributul pentru David Bowie, oferit de Lorde și trupa care a cântat mulți ani împreună cu regretatul muzician. Tânăra artistă, considerată de Bowie ”vocea vitorului”, a interpretat în cadrul galei Brit Awards 2016 un cover al piesei ”Life On Mars”. Momentul a fost apreciat atât de publicul prezent la eveniment, cât și de fiul lui David Bowie, Duncan Jones.
”În sfârșit am găsit link-urile către live-urile de la Brits. Pur și simplu…minunat. Mulțumesc”, a scris acesta pe Twitter.
Tot Duncan Jones era cel care, cu câteva zile înainte de Brits, o ironiza pe Lady Gaga pentru tributul ei de la Grammy, considerând-o ”irațională” și ”infatuată” în încercarea ei de a-l portretiza pe David Bowie. Declarația completă este disponibilă aici.
Tribut David Bowie: Discurs Annie Lennox & Gary Oldman / Lorde – Life On Mars (Live @BRIT Awards 2016)

La Brit Awards 2016 au primit ropote de aplauze și Adele, Coldplay și Justin Bieber. Le puteți urmări prestațiile mai jos.
Live-uri Brit Awards 2016:
Adele – When We Were Young (Live @BRIT Awards 2016)

Coldplay – Hymn For The Weekend (Live @BRIT Awards 2016)

Justin Bieber – Love Yourself & Sorry ft. James Bay (Live @BRIT Awards 2016)

The Weeknd – The Hills (Live @BRIT Awards 2016)

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns