MUZ FM

NEWS

Au făcut pace! După 8 ani în care nu și-au vorbit, Elton John s-a împăcat cu mama sa!

Elton John a recunoscut în nenumărate rânduri că nu vorbește cu mama lui: însă, după opt ani de tăcere, acesta a decis, în sfârșit, să facă pace cu mama lui și să fie o familie normală.

Sheila Farebrother suferea foarte tare din cauza faptului că fiul ei a refuzat să mai vorbească cu ea, după o ceartă pe care cei doi au avut în 2008. Femeia era atât de îndurerată, încât la aniversarea ei de anul trecut, a angajat o clonă a fiului ei să-i fie alături. Însă, la opt ani de atunci, cei doi se pare că, în sfârșit, au decis să facă pace și s-au împăcat. Anunțul a fost făcut chiar de celebru cântăreț, în vârstă de 68 de ani. “Din respect pentru mama mea și intimitatea ei, întotdeauna m-am ferit să vorbesc public despre relația noastră. În orice caz, pot spune că acum ținem din nou legatura și asta se întâmplă de când mama mea a împlinit 90 de ani. Nu comentez mai mult”, a declarat Elton John.
Conform tabloidului britanic Daily Mail, cei doi nu și-au mai vorbit pentru că mama artistului a refuzat să rupă legătura cu doi dintre foștii săi angajați, unul dintre ei fiindu-i la un moment dat iubit lui Elton, dar și manager, la începutul carierei.

De altfel, mama artistului a crezut mereu că soțul lui Elton, David Furnish, l-a întors pe fiul ei împotriva sa. David Furnish are o relatie cu Elton John din 1993, cei doi având și doi copii, născuți de o mamă surogat. Se pare însă că tocmai David Furnish l-a convins pe Elton John să se împace cu mama sa, iar recent acesta i-a și plătit mamei sale o operație la șold, în valoare de 30.000 de lire sterline.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns