MUZ FM

NEWS

Avionul privat al Shakirei a aterizat de de urgență

Shakira a trecut prin clipe de coșmar în timpul unei curse aeriene pe care o efectua cu avionul ei privat. Aeronava avut probleme tehnice și a fost nevoit să aterizeze de urgență.

Problemele au apărut la scurt timp după decolare, când Shakira se îndrepta spre Barcelona de la Barranquilla, în nordul Columbiei.

Potrivit raportului, după 20 de minute de la decolare cabina a început să piardă presiune.

Cum problemele avionului au fost grave, pilotul a decis să se întoarcă la Barranquilla și a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional Ernesto Cortissoz, notează Metro.co.uk.

Artista în vârstă de 41 de ani mergea să se întâlnească cu iubitul ei, Gerard Pique și cu cei doi copii ai cuplului, Milan și Sasha.

Shakira a concertat în orașul natal la ceremonia de deschidere a jocurilor central-americane. Acesta a fost primul concert al cântăreței în Barranquilla din ultimii 12 ani.

Shakira și Pique au reușit să își facă timp de o mică vacanță pentru a petrece timpul în familie, astfel că vedeta columbiană se îndrepta spre casă, fiind în timpul unei pauze din cadrul turneului mondial „El Dorado”.

Cântăreața a postat un filmuleț la câteva ore de la incident, aflându-se din nou într-un avion, în drum spre Barcelona.

_______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_________________________

sursa: unica.ro

Lasă un răspuns