MUZ FM

NEWS

Beatrice este noua Antonia! Epoca iubitei lui Velea apune odată cu maternitatea

În timp ce Antonia mai are puţin şi intră în concediu de maternitate, casa ei de producţie pregăteşte o nouă artistă care să-i ia locul. Beatrice se recomandă drept o fată cuminte, dar etalează şi evidente calităţi… artistice.

Beatrice, solista ce promite să ocupe locul care, în curând, va fi lăsat liber de Antonia în galeria sexy-solistelor, îşi recrutează fani printr-un mesaj ameţitor – “Tocuri Cui & Cuminţică”. Însă nu este chiar atât de cuminţică pe cât pare.

Tocmai a lansat un nou single, “Bad girl” (“Fata rea”), şi, la o privire mai atentă, îndrăzneaţa studentă la Conservator, promovată de casa de discuri ce a făcut-o celebră şi pe “surata” ei Antonia, ne arată sânii de o naturaleţe garantată.

Deşi este “new entry” pe scena showbizului românesc, Beatrice debutează cu un set de fotografii incendiare, demonstrând astfel că nu are nimic de ascuns faţă de viitorii ei fani.

beatrice(1)

Noua artistă se impune în genul muzicii de club după o specializare artistică aparte: a studiat canto jazz şi chiar a cântat la Sibiu Jazz Festival.

Promovarea ei începe strategic, cu puţin timp înainte ca Antonia, cea căreia ţinteşte să-i ia locul în clasamentele muzicale, se pregăteşte să se retragă pentru o perioadă.

Sursa: libertatea.ro