MUZ FM

NEWS

Bellucci i-a dat papucii! Divort dupa 14 ani!

Actriţa Monica Bellucci(48 de ani) şi soţul ei, francezul Vincent Cassel (46 de ani), au anunţat, azi, că divorţează după o căsnicie care a durat 14 ani. Informaţia a fost confirmată şi de purtătorii de cuvânt ai celor doi actori.

Relaţia dintre Vincent Cassel şi Monica Bellucci a început în 1995, dar s-au căsătorit în 1999 şi formau unul dintre cele mai longevive cupluri din industria cinematografiei. Cassel, în vârstă de 46 de ani, şi Bellucci, în vârstă de 48 de ani, au împreună două fetiţe, Deva, născută în 2004, şi Léonie, născută în 2010. Cei doi actori au anunţat prin purtătorii lor de cuvânt că decizia au luat-o de comun acord şi că nu vor da alte detalii privind despărţirea lor. Monica Bellucci s-a născut în Citta di Castello, din regiunea italiană Perugia, şi este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene.

Iniţial, ea a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actriţă în 1990 în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul „Dracula” al lui Francis Ford Coppola. Rolul din „L’appartement” (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în „Malena” (2000), „Suspect de crimă/ Under suspicion” (2000), „Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups” (2001), dar şi în şocantul „Ireversibil/ Irreversible”, de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel. Actriţa italiană a jucat şi alături de Rachel Weisz în „The Whistleblower” şi alături de Nicholas Cage în SF-ul din 2010 „The Sorcerer’s Apprentice”.

Monica Bellucci a fost ani la rând desemnată cea mai sexy femeie din lume, dar asta se pare că n-a însemnat nimic pentru partenerul ei de viaţă. Monica Bellucci, 48 de ani, şi Vincent Cassel, 46 de ani, şi-au anunţat divorţul de comun acord.

Cum era firesc, speculaţiile au început să apară. “Vincent era mai mult plecat, în special în Brazilia, unde nu ar fi fost prea cuminte, distrându-se cu femei prin cluburi şi hoteluri. Asta în timp ce Monica se împărţea între platourile de filmare şi cei doi copii”, scrie presa americană.

Mai mult, jurnaliştii de peste Ocean susţin că în ultima vreme, atunci când se întâlneau, între cei doi actori se lăsa cu certuri groaznice şi uneori cu violenţă fizică, Vincent fiind gelos deoarece pentru soţia lui contractele bănoase curgeau gârlă, iar pentru el erau oferte “locale” doar din Franţa, pe sume mai mici.

Lasă un răspuns