MUZ FM

NEWS

BEYONCE A LANSAT O AFACERE CU MANCARE VEGANA!

Impreuna cu antrenorul sau personal, Marcos Borges, Beyonce a decis sa ajute toate adeptele regimului vegan sa obtina o silueta impecabila.

Beyonce a venit cu aceasta idee dupa ce ea si sotul sau, Jay-Z, au urmat o astfel de dieta timp de 22 de zile, in iarna anului 2013, care a dat rezultate remarcabile.

Cantareata declara ca este mai mult decat entuziasmata de noul proiect si de partenerul sau de afaceri, Marcos Borges, antrenorul sau personal: “El a venit cu ideea unui concept minunat pentru a-i ajuta pe oameni sa fie motivati si sa faca alegeri mai bune cand vine vorba de mancare. Tot ce trebuie sa faci este sa incerci.

Conceptul porneste de la ideea ca este nevoie de doar 21 de zile pentru a scapa de obiceiurile nocive de a manca si pentru a crea unul mai sanatos. Astfel, linia contine meniuri organice fara gluten, soia, lactoza sau ingrediente modificate genetic. Felurile de mancare cuprind si un mic dejun delicios bazat pe migdale si afine sau gustari cu susan, varza si linte, pe langa alte retete nutritive.

Cele ce vor urma aceasta dieta nu vor mai avea nevoie de exercitii fizice epuizante, iar mancarea le va fi livrata la domiciliu saptamanal!

Sursa: elle.ro