MUZ FM

NEWS

Beyonce a lansat videoclipul piesei „Sorry”

La câteva săptămâni după apariția albumului vizual Lemonade, Beyonce a lansat videoclipul melodieiSorry„, cel mai recent single extras de pe album.

Queen B începe prin a spune în videoclip: „Ce vei spune la înmormântarea mea acum că m-ai omorât?”. În clip apare şi celebra tenismenă Serena Williams, cele două rătăcind în faţa unui conac impunător.

Videoclipul începe cu o scenă într-un autobuz, în care Beyonce este însoţită de o gaşcă de fete cu faţa pictată ca în ritualurile magice africane. Apoi, într-o scenă ce se petrece într-un conac, Beyonce e într-o stare de efervescenţă. Leneveşte pe un scaun încrustat, ce arată ca un jilţ.

Cel mai tare moment e atunci când în scenă își face apariția jucătoarea de tenis Serena Williams. Se dezlănțuie într-un dans provocator de parcă nu o vede nimeni.

Serena Williams dansează stilul „twerk” în videoclipul extras de pe albumul cinematografic „Lemonade” al cântăreţei americane Beyonce. Acest stil de dans este faimos în America. Mişcările senzuale din posterior sunt marca stilului „twerk”.

„O cunosc pe Beyonce de foarte mult timp. Totuşi, am avut dureri după atâta dans pentru videoclip”, a glumit Serena Williams într-un interviu pentru WSJ Magazine.

Melodia „Sorry” cuprinde versul intens discutat „Becky With The Good Hair” și era de altfel cea mai așteptată lansare de pe albumul „Lemonade”, apărut în aprilie, iar piesa vorbeşte despre infidelităţile soţului lui Beyonce, Jay Z.

Lasă un răspuns