MUZ FM

NEWS

Beyoncé a primit un REFUZ dureros de la un mare actor!

Se bucură de un succes enorm ca artistă, devenind una dintre cele mai bine plătite cântărețe din lume, însă lui Beyoncé nu îi e de ajuns și acum vrea să exceleze și în actorie.

Frumoasa soție a lui Jay-Z vrea să devină un star de cinema desăvârșit, astfel că a început chiar să ia și lecții de actorie, sperând să se bucure de același succes ca cel al artistelor devenite actrițe Barbra Streisand sau Judy Garland. În plus, aceasta a încercat să îl convingă pe Bradley Cooper să îi dea rolul principal în filmul cu care actorul își va face debutul regizoral, un remake al peliculei „A Star Is Born”, ce va fi lansat în 2017.

Însă, deși anumite site-uri de profil o dădeau pe Beyoncé ca favorită a rolului, Bradley a negat zvonurile. Acesta a refuzat-o pe artistă, iar publicațiile de peste Ocean scriu că actorul s-a temut că dacă îi va da rolul principal, filmul ar fi putut fi un mare chix. Originalul „A Star Is Born” a fost lansat în 1937 şi i-a avut în rolurile principale pe Janet Gaynor şi Frederic March. Judy Garland şi James Mason au fost protagoniştii remake-ului din 1954, iar 22 de ani mai târziu, Barbra Streisand şi Kris Kristofferson i-au preluat partiturile. Beyoncé a mai avut roluri secundare în mai multe filme celebre de la Hollywood, însă niciodată nu a avut un rol principal.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns