MUZ FM

NEWS

Beyonce are o sora secreta? Deja un frate a aparut

Anul trecut a iesit la iveala faptul ca Beyonce are un frate vitreg, acesta fiind si motivul divortului dintre parintii ei. Acesta ar putea insa sa nu fie singurul copil al lui Matthew Knowles in afara casniciei. O femeie l-a dat in judecata, sustinand ca fiica sa ar fi nascuta dintr-o relatie cu acesta.

Matthew Knowles a fost chemat in justitie de o femeie in varsta de 30 de ani, din Houston, un model pentru lenjerie intima, informeaza Daily Mail. TaQoya Branscomb sustine ca fiica sa, nascuta in 2010, este fiica lui Matthew Knowles si cere un test ADN care sa dovedeasca acest lucru.

Aceasta ii cere multimilionarului atat pensie alimentara, cat si achitarea taxelor catre avocati. Matthew Knowles a fost multa vreme managerul fiicei sale, asa explicandu-se castigurile sale.

In urma cu patru ani, tatal lui Beyonce a fost fortat sa admita ca este tatal copilului actritei Alexsandra Wright, ceea ce a dus la despartirea de sotie, Tina, dupa 31 de ani de mariaj.

In prezent, Matthew Knowles este recasatorit cu fostul model Gena Charmaine Avery, fiicele sale legitime, Beyonce, de 32 de ani, si Solange, de 27 de ani, nedorind insa sa participe la nunta sa, in iunie.