MUZ FM

NEWS

Beyonce împlinește azi 38 de ani. Lucruri NEŞTIUTE despre Queen B

Beyonce Knowles – una dintre cele mai cunoscute cântărețe din întreaga lume, cu o carieră de succes și o familie frumoasă, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 38 de ani.

Se consideră o femeie împlinită. Este un star internaţional, câştigă în medie 16.000 de dolari pe minut, e în­conjurată mereu de un staff impresi­onant, are bucătar şi antrenor personal, avion, iaht şi chiar şi propria insulă, trei copii frumoşi şi un soţ la fel de celebru.

Iată câteva lucruri neștiute despre faimoasa artistă:

1.Pe numele real Beyonce Giselle Knowles, Queen B s-a născut pe 4 septembrie 1981 în Houston, statul Texas. Şi-a început cariera muzicală în anul 1997, în trupa Destiny’s Child, iar între timp a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pop.

2. Când era micuță nu îi plăceau deloc urechile ei!

3. Când era mică, Beyonce cerea 5$ fiecărui musafir din casă, care dorea să o vadă cântând.

4. La șapte ani a întrecut fete de 15-16 ani și a câștigat un concurs de talente cântând piesa ”Imagine” de la John Lennon.

5. Beyonce a trecut printr-o perioadă de depresie la sfărșitul anilor ’90, pe când trupa Destiny’s Child era din ce în ce mai iubită. Depresia ei a fost cauzată de plecarea a două fete din trupă (LeToya Luckett și LaTavia Robertson), dar și de despărțirea de iubitul alături de care a avut o lungă relație.

6. În anul 2006, cuvântul ”bootylicious” (titlul unei piese de Destiny’s Child) a fost inclus oficial în celebrul dicționar Oxford și azi face parte din vocabularul limbii engleze moderne

7. Erau mari șanse ca piesa Crazy In Love să nu apară. Motivul? Lui Beyonce nu îi plăcea intrumentalul și îi se părea prea oldschool. Dar, din fericire, s-a răzgândit între timp.

8. Jay-Z și Beyonce nu s-au cuplat prea repede. De fapt, lui Jay-Z i-a luat un an să aibă curajul de a o invita la întâlnire.

9. Beyonce înregistrează toate interviurile cu jurnaliști și le ține în arhiva personală. Așa e sigură că orice declarație făcută de ea, apare la fel și în presă.

10. Duminică e ziua pentru pizza – e mica plăcere vinovată pe care Beyonce și-o permite.

11. Queen B. are un fel de obsesie pentru numărul ”4”. Ziua ei e în 4 septembrie, ziua lui Jay-Z e în 4 decembrie, nunta lor a fost în 4 aprilie 2008. Al patrulea album al artistei e numit tot…4.

11. Înainte de nașterea lui Blue Ivy, Beyonce a pierdut o sarcină și spune că a fost cea mai tristă experiență prin care a trecut vreodată.

12. Bey a câştigat 20 de premii Grammy şi e are cele mai multe nominalizări din istoria galei.

13. Mama lui Queen B are 63 de ani, arată impecabil, şi e vedetă pe Instagram.

14. Există zvonuri ce spun că Jay-Z nu i-ar fi fidel soției lui. Prima oară când artista a alimentat aceste speculații a fost în timpul unui concert, când a schimbat versurile cântecului „Resentment”, făcând referi­re la relația lor și la o altă femeie. Mai târziu, în albumul Lemonade, aceasta pare să dezvăluie adevărul tot prin intermediul versurilor. Acela a fost momentul în care reţelele de so­cializare au luat foc, toată lumea aştep­țând să vadă dacă ceea ce cântă artistă se aplică și în realitate . Aceasta a scos ulterior o altă melodie al cărei titlu spune totul – „Forgiveness”.

15.Queen B nu numai că este considerată un beauty icon, dar a devenit un şi fashion icon, chiar dacă vedeta nu are genul de siluetă skinny cum au majoritatea vedetelor de la Hollywood. Trebuie să recunoaștem însă că Beyoncé arată perfect și în rochii mulate, și în pantaloni scurți, iar ținutele pe care le îmbracă le fac pe tinerele mai puțin skinny să prindă curaj. Până la urmă, este vorba despre atitudine, iar Beyoncé are cât cuprinde.

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa:a1.ro

Lasă un răspuns