MUZ FM

NEWS

Beyonce, însărcinată pentru a treia oară? Vezi dovada [VIDEO]

Beyonce, însărcinată pentru a treia oară? Burtica ascunsă sub hainele vaporoase pe care artista le poartă în ultima vreme ar putea indica o nouă sarcină. Iată imaginile care spun totul.

Primele suspiciuni privind cea de-a treia sarcină a cântăreței americane au pornit de la vestimentația în care Beyonce a apărut pe scenă în cadrul turneului On the Run II, în care se află alături de soțul său Jay-Z. Cei doi sunt părinții a trei copii, Blue Ivy, în vârstă de 6 ani, și gemenii Sir și Rumi, în vârstă de 1 an.

“Ea e însărcinată” a transmis o fană pe Twitter la postarea unui videoclip din timpul concertului lui Beyonce.

Prin hainele vaporoase pe care artista le-a ales, nu doar pe scenă, ci și în vacanța pe care o petrece la Cannes alături de Jay-Z și fetița lor cea mare, Blue Ivy, se poate vedea o burtică proeminentă, care poate indica o nouă sarcină.

Deși nu au dezvăluit nimic în mod oficial, Beyonce a postat-o pe contul său de Instagram două fotografii, pe care fanii le-au luat drept indicii și s-au grăbit să o felicite. În prima imagine este alături de soțul ei, iar la picioare are o sticlă de bere fără alcool, iar în cea de a doua, artista a pozat lângă un perete pe care scrie mare cifra 4.

Cântăreața este foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Sarcinile anterioare au fost anunțate cu puțin timp înainte de a naște.

_______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_________________________

sursa: unica.ro

Lasă un răspuns