MUZ FM

NEWS

Beyonce & Jay Z pleaca in turneu!

Vara se anunta mai interesanta dupa ce au aparut zvonurile despre un posibil turneu Beyonce & Jay Z. Cel mai puternic cuplu din industria muzicala se pare ca va pleca impreuna sa sustina o serie de concerte pe stadioane.

beyonce-and-jay-z-grammy-awards-2014-live-3-1390790625-custom-0

Perechea a mai urcat impreuna pe scena cu ocazia catorva showuri, printre care si momentul lui Beyonce de la Grammy, cand au cantat Drunk In Love, dar un turneu impreuna, prin SUA, ar fi visul fiecarui fan, toate marile lor hituri fiind probabil incluse in playlist.

Queen B tocmai si-a incheiat turneul de 123 de concerte prin intreaga lume, Mrs Carter World Tour, un adevarat tur de forta dar care i-a adus o multime de bani in buzunar, iar Jay Z a finalizat si el Magna Carta World Tour in luna ianuarie, dupa ce a cantat in 52 de show-uri. Evident, nu sunt primii care sa faca asta, fanii Rihanna si Eminem ii vor putea vedea pe amandoi in aceasta vara in cadrul a catorva concerte programate in SUA.

Jay Z nu ar fi la primul turneu de genul acesta, anul trecut a pornit la drum in Legends of the Summer Tour alaturi de Justin Timberlake, dupa ce amandoi au dat lovitura cu single-ul de intoarcere in muzica a lui JT – Suit & Tie. Beyonce mai are de promovat, in continuare, albumul cu numarul 5 din cariera, material care a dat o lectie industriei muzicale si care a dat cateva single-uri de succes pana acum, pe langa Drunk in Love – XO si Partition.