MUZ FM

NEWS

Beyonce și-a lansat o linie de haine cu tematică festivă

După ce Rihanna și-a lansat colecție de șlapi și treninguri, Beyonce vine tare din urmă cu o colecție pentru Crăciun. Queen B. și-a pus semnătura pe o colecție de pijamale, inspirată de cel mai nou album al ei, ”Lemonade”.
Puloverele alea cu motive festive – le ştii, cele cu imprimeuri cu reni, brazi, spiriduşi, sau cu mesaje simpatice, de genul celor pe care te-ai aştepta să le auzi de la Moş Crăciun – au in ultima perioada o reputaţie… nefericită. Mai exact, lumea le consideră „urâte”. Se pare că Beyonce nu este deloc de acord şi vede lucrurile altfel.
Diva știe mai bine ca oricine ce ne dorim de Crăciun și vine cu o colecție de pijamale și nu numai.
De la boxeri pentru domni, până la tricouri, hanorace și pantaloni de trening și până la hârtie de împachetat cadourile, toate au ceva în comun: imprimeurile cu lămâi și versurile din piesa ”Formation”, dar adaptate pentru Crăciun.
Şi cum Lemonade a devenit mai mult decât un album, transformându-se într-un veritabil fenomen, era imposibil să nu existe şi vreo referinţă la el: sub forma printurilor cu lămâi şi albine imprimate pe crop tops, sau sub forma printurilor cu una dintre cele mai memorabile ţinute din clipul „Formation”, care şi-a făcut loc pe un set de ambalaje de cadouri.
Nu există, ce-i drept, niciun pulover tricotat în cadrul colecţiei – poate anul următor. Până atunci, găsești întreaga colecție pe shop.beyonce.com.

Lasă un răspuns