MUZ FM

NEWS

Beyonce şi Adele vor urca pe scena Premiilor Grammy 2017

Beyonce şi Adele au confirmat că vor urca pe scena Premiilor Grammy 2017, care vor avea loc pe 12 februarie la Los Angeles. Ţinând cont de numărul de nominalizări pe care cele două vedete l-au strâns, nu e deloc surprinzător.

Ştirea a venit de la producătorul showului tv, care a şi precizat că puţine dintre vedetele invitate au refuzat să participe la cele mai importante premii din industria muzicală. Momentul e cu atât mai interesant cu cât Adele şi Beyonce se bat pe acelaşi trofeu la categoriile Song of the Year, Record of the Year şi Album of the Year.

Ediţia cu numărul 59 a Premiilor Grammy va fi prezentată de James Corden, simpaticul realizator TV preluând stafeta de la LL Cool J, care a fost gazdă în ultimii ani. Alegerea pare cu atât mai potrivită cu cât în ultima perioadă popularitatea lui James Corden a explodat efectiv datorită segmentului Carpool Karaoke. De altfel, cea mai de succes ediţie a sa de anul acesta o include pe nimeni alta decât Adele.

Dacă Beyonce câştigă la toate categoriile la care a fost nominalizată, va fi cea mai premiată artistă din istoria Grammy.

Lasă un răspuns