MUZ FM

NEWS

Beyonce si Ed Sheeran canta pentru Stevie Wonder (video)

Beyonce si Ed Sheeran au fost printre invitatii unui program special dedicat carierei lui Stevie Wonder. Show-ul a avut loc saptamana trecuta, dupa Premiile Grammy, insa a fost difuzat abia la inceputul acestei saptamani.

hepta_1936822

A fost inflatie de vedete la Stevie Wonder: Songs in the Key of Life — An All-Star Grammy Salute, intreaga industrie muzicala fiind prezenta la showul dedicat lui Wonder. Beyonce a deschis seara cu Fingertips, primul hit no.1 al artistului, aparut in 1963, iar apoi a continuat cu Jammin alaturi de Ed Sheeran, pentru ca la final sa fie acompaniati de Gary Clark.

 

Anul acesta, Beyonce a plecat acasa cu premiul Grammy pentru Best R&B Song si Best R&B Performance pentru piesa Drunk In Love, dupa ce fusese nominalizata si la Best Album. Premiul s-a dus, in schimb, la Beck, ocazie cu care rapperul Kanye a simtit nevoia sa sara in apararea divei. Nici Ed Sheeran, care a avut unul dintre cele mai bune si apreciate discuri ale anului trecut nu a primit vreun premiu la editia de anul acesta a Premiilor Grammy, in ciuda nominalizarilor.

Sursa: urban.ro