MUZ FM

NEWS

Beyoncé şi Jay-Z se mută pe Coasta de Est. Cum arată casa pe care vor s-o cumpere

Beyonce şi Jay-Z au vizitat o vilă din Beverly Hills în valoare de 85 de milioane de dolari. Potrivit splashnews.com, cei doi ar vrea să se mute pe Coasta de Est. Decizia vine după ce presa tabloidă a speculat în ultimele luni o posibilă despărţire a celor doi şi după ce au fost scoase la iveală noi detalii despre incindentul din lift din luna mai.

Deşi a apărut acum mai bine de câteva luni, filmarea în care Solange îl atacă pe Jay-Z în lift încă face vâlvă. New York Post scrie că motivul pentru care Solange l-ar fi atacat pe cumnatul său ar fi Rihanna. Un apropiat al cuplului Beyoncé-Jay-Z le-a spus celor de la New York Post că Solange l-ar fi atacat pe Jay-Z după ce ar fi aflat că urma să se vadă cu Rihanna într-un club, fără Beyoncé. „Ce-i prea mult, e prea mult. Ai o relaţie cu Rihanna!”, ar fi spus Solange, potrivit sursei citate de NY Post. „Pentru oamenii care îi ştiu, infidelitatea lui Jay e o posibilitate foarte reală”, a adăugat sursa.

Beyoncé a înteţit subiectul rivalităţii dintre ea şi Rihanna în 2011, când, întrebată de un tabloid american în ce relaţie e cu Rihanna, a răspuns: „E loc pe Pământ pentru o mulţime de regine. Eu am un talent autentic care mă separă de restul lumii. Am avut noroc să pot să fac lucruri la care tânăra generaţie de regine doar visează. Nu vreau să pun mâna pe tronul altei regine. Stau foarte confortabil în tronul pe care l-am construit în ultimii 15 ani”.

Mai mult, presa tabloidă a scris în ultimele săptămâni că Jay-Z şi Beyoncé au călătorit în timpul turneului comun cu un consilier pe probleme de cuplu, însă cei doi au tot postat pe Instagram fotografii în care apar în tot soiul de ipostaze fericite, alături de fiica lor, Blue Ivy. Imediat după apariţia noilor zvonuri din presa tabloidă, Beyoncé a respectat „tradiţia” şi a postat o fotografie în care apare alături de Rihanna, la Met Gala.

Matthew Knowles, tatăl lui Beyonce, a sugerat într-un interviu acordat unui radio american că fiica sa şi Jay-Z au fost cei care au lansat zvonul că ar urma să divorţeze, pentru a vinde mai multe bilete la concertele din cadrul turneul mondial On The Run.
„Jay şi Bey au lansat zvonurile ca să vândă mai multe bilete!. E ca un fel de truc Jedi pentru minţile fanilor. Toată lumea vorbeşte despre ei şi vânzările au crescut”, a spus Knowles.

Matthew Knowles şi Tina, mama lui Beyonce, au divorţat în 2011, după aproape 30 de ani de căsnicie. În cadrul aceluiaşi interviu el a spus că vorbeşte cu Beyonce la telefon în fiecare duminică şi că relaţiile dintre el şi fiica sa nu s-au schimbat.

Alte publicaţii scriu că Beyonce ar fi rugat-o pe Gwyneth Paltrow să o ajute să se despartă onorabil de Jay-Z, informează USWeekly.

Potrivit publicaţiei americane, care citează surse din anturajul cântăreţei americane, Beyonce ar fi fost impresionată de felul în care Gwyneth s-a despărţit de Chris Martin, după 10 ani de căsnicie.

„Beyonce vrea să apeleze la sfaturile lui Gwyneth pentru că plănuieşte să se despartă de Jay-Z la începutul toamnei. Bey plănuieşte ca imediat după ce face anunţul, să fie suprinsă accidental de paparazzi alături de fostul soţ în ipostaze care să arate că sunt încă prieteni, un truc de imagine folosit cu succes şi de Gwyneth, imediat după despărţirea de Chris.”, le-ar fi spus sursa jurnaliştilor de la USWeekly.

Presa tabloidă a scris în ultimele săptămâni că Jay-Z şi Beyoncé au călătorit în timpul turneului comun cu un consilier pe probleme de cuplu, însă cei doi au tot postat pe Instagram fotografii în care apar în tot soiul de ipostaze fericite, alături de fiica lor, Blue Ivy.

Mai jos găseşti o galerie cu imagini din casa pe care vor s-o cumpere cei doi.

spl844561-003 spl844561-004 spl844561-005 spl844561-009 spl844561-010 spl844561-011-1 spl844561-012 spl844561-014 spl844561-017 spl844561-020 spl844561-021 spl844561-022 spl844561-023

 

Sursa:One.ro