MUZ FM

NEWS

Beyonce suscită zvonuri privind lansarea unui ‘film-album’

Supervedeta americană a postat pe Instagram un scurt videoclip numit ‘Lemonade’, prezentat în avanpremieră mondială, pe care postul prin cablu HBO îl va difuza pe 23 aprilie. Restul videoclipului este destul de criptic dar pare să confirme zvonul, lansat în februarie de site-ul The BeyHive, că Beyonce lucrează la un ‘film-album’.

Beyonce este cunoscută pentru lansările surpriză și pentru combinarea imaginilor cu muzica.

Ultimul ei album, ‘Beyonce’, din decembrie 2013, lansat fără vreun anunț prealabil, a îmbinat piesele cu clipuri scurte. A fost vorba de al 5-lea album de studio al divei R&B și cel mai personal, care cuprindea reflecții despre rolul de mamă și de soție a rapperului Jay Z.

În februarie, pe scena din New Orleans, Beyonce a lansat un nou hit, ‘Formation’, într-o notă diferită a ceea ce a făcut până acum și mai apropiat de hip-hop. Cântăreața a stârnit o furtună mediatică cu acest cântec interpretat și dansat în pauza meciului de fotbal american Super Bowl.

În recitalul ei, Beyonce a adus un omagiu mișcării ‘Black Lives Matter’ iar pe scenă dansatori în uniformă de polițiști au ridicat mâinile în sus ca și cum urmau să fie arestați. Ea a afirmat că militantismul său pentru cauza afroamericanilor nu este îndreptat împotriva poliției, ci a brutalității acesteia.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns