MUZ FM

NEWS

Big Boi şi Andre 3000: reuniunea membrilor Outkast

După ce Big Boi ne-a bucurat cu câteva piese solo (Mic Jack cu Adam Levine şi All Night) pe care le auzi în rotaţia MuzFM, rapperul originar din oraşul american Atlanta a fost surprins alături de colegul din trupa Outkast la premiera privată a filmului Unsolved: The Murders of Tupac and The Notorious B.I.G.

Cei doi au pozat în faţa aparatelor foto, iar Big Boi a şi postat o poză pe contul său de Instagram cu hashtagul #NoIG3000 (glumind pe seama faptului că Andre 3000 nu are cont de Instagram).

Trupa a cucerit lumea muzicii la începutul secolului XXI, cu super-hitul Ms. Jackson, care le-a şi adus multiple premii, printre ele un Grammy.

Reamintim că Outkast, care este unul din cele mai iubite duo-uri hip-hop nu a lansat niciun material discografic în ultimii ani, iar ultimul album „Idlewild” a fost lansat tocmai în 2006.

De atunci relaţia dintre Big Boi şi Andre 3000 s-a răcit, Big Boi s-a concentrat asupra carierei solo, iar Andre a descoperit lumea cinematografică, jucând rolul lui Jimi Hendrix în filmul Jimi: All Is By My Side.

Fanii muzicii hip-hop speră că această reuniune va fi un imbold pentru reunirea trupei, şi lansarea unui nou album.

Lasă un răspuns