MUZ FM

NEWS

Billboard a desemnat-o pe femeia anului 2017. Ghicești cine e?

Cea mai importantă publicație din industria muzicală a desemnat-o pe femeia anului. Billboard a decis ca titlul din 2017 să-i fie oferit Selenei Gomez.
Selena a fost desemnată femeia anului 2017 de către cei de la Billboard. Decernarea titlului urmează să aibă loc pe 30 noiembrie, la gala anuală ”Women in Music”. Realizările muzicale din ultimul an, dar și puterea de care a dat dovadă Selena și faptul că a făcut față tuturor situațiilor dificile și le-a inspirat pe alte femei au fost factorii care i-au convins pe cei de la Billboard să-i acorde titlul.

Cântăreața de 25 de ani se alătură listei de femei celebre care au mai obținut titlul în trecut. Beyonce, Lady Gaga, Taylor Swift, P!nk, Katy Perry sau Madonna sunt doar câteva exemple.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook! LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
sursa:zutv.ro

Lasă un răspuns