MUZ FM

NEWS

BOMBĂ LA HOLLYWOOD! ANGELINA JOLIE l-a părăsit pe BRAD PITT! Un copil cu o altă femeie, MOTIVUL DESPĂRŢIRII?

Angelina Jolie tună şi fulgeră. Vedeta a aflat un secret din trecutul soţului ei, care acum le zrduncină serios căsnicia din temelii. Actriţa a decis să îşi ia copiii şi să îl părăsească pe Brad.

Nici nu şi-au pus bine pirostriile, că Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au şi despărţit. Revista americană Star scrie că vedeta şi-a luat copiii şi bagajele şi a plecat din casa în care locuia cu soţul ei.
Motivu? Se pare că Brad Pitt ar fi încercat să facă un copil cu fosta lui soţie, Jennifer Aniston. Bruneta este foc şi pară că soţul ei i-a ascuns acest lucru atâta timp, lăsând-o să creadă că ea este unica femeie pe care a lăsat-o însărcinată.

„Era foarte furioasă pe Brad Pitt când a aflat bomba, că el şi Jennifer Aniston au încercat să aibă un copil. A aflat că Jen a pierdut sarcina. Nu i-a spus niciodată acest lucru lui Angie”, a declarat o sursă din anturajul celor doi actori.

Astfel, Angelina s-a simţit trădată de soţul ei. „A crezut tot timpul că doar pe ea a lăsat-o însărciantă. Acum Angie pune la îndoială tot în legătură cu Brad şi nu ştie dacă să mai aibă încredere în el”, a adăugat sursa.