MUZ FM

NEWS

Bono a rămas fără voce în timpul concertului din Berlin

Formația U2 a concertat în Berlin serile trecute și a fost nevoită să amâne show-ul după ce Bono a rămas fără voce în timp ce cânta.

Bono le-a transmis fanilor câteva informații în privința stării lui de sănătate, printr-o postarea pe contul de Instagram al formației U2. „Am fost la un doctor foarte bun, iar cu ajutorul lui voi putea relua turneul. Sunt fericit și liniștit că nu a fost nimic serios. Starea mea de liniște se datorează și publicului din Berlin, care a fost foarte înțelegător. A fost o atmosferă incredibilă, urma să fie una dintre acele nopți de neuitat, dar nu din acest motiv. De abia așteptăm să revenim pe 13 noiembrie”.

„Concertul din Berlin a început complet normal, fără întâmplări neobișnuite. Am fost acolo și în ziua precedentă și era exact aceeași energie. Apoi, în timpul celei de-a patra melodii, `Red Flag Day`, am observat că pe Bono îl deranja ceva. La început, am crezut că poate a uitat versurile sau că microfonul are o problemă tehnică. Era ciudat pentru că nici măcar nu a cântat în timpul refrenului, dar oamenii l-au ajutat și au cântat în locul lui”, spune unul dintre fanii U2, Stephanie Kaeppler, din Hamburg.

Actrița Ashley Judd se afla, de asemenea, la concert, aceasta postând pe Instagram „Vocea lui era clară și pură dar apoi…nu a mai scos niciun sunet”.

După ce și-a cerut nenumărate scuze publicului, Bono a anunțat că nu ar fi corect să continue dacă nu poate da tot ce are mai bun. Împreună cu restul formației au mers în culise, în timp ce fanii au așteptat să afle dacă problema a fost rezolvată și dacă se vor întoarce pe scenă.

„După 40 de minute cineva din echipa de organizare a turneului a anunțat că nu pot continua. Publicul a fost foarte înțelegător și toată lumea a aplaudat în semn de suport. Majoritatea celor cu care am vorbit erau dezamăgiți că a trebuit să se oprească în acest fel, dar, în final, sănătatea lui Bono este mult mai importantă decât un concert”, a adăugat Stephanie Kaeppler.

Show-ul de la Berlin face parte din turneul U2 intitulat `Experience + Innocence`care vine în urma succesului imens de anul trecut al omagiului adus albumului `The Joshua Tree`, cu ocazia aniversării de 30 de ani.

____________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: elle.ro

Lasă un răspuns