MUZ FM

NEWS

Bose lucrează la niște căști care te ajută să dormi mai liniștit

Cei de la Bose au o colecție foarte stufoasă de patente când vine vorba de tehnologii audio, iar multe dintre ele vor fi folosite într-o nouă pereche de căști.

Căștile in-ear vor ajunge pe piață în 2018 la prețul de 250 de dolari. Momentan sunt descrise doar ca ”noise making sleepbuds”, dar probabil că vor avea o titulatură mai atrăgătoare când vor putea fi achiziționate.

Ca mod de funcționare, cele două căști complet fără fire pot fi împerecheate cu o aplicație de mobil. În momentul în care le-ai pus în ureche, pe lângă izolarea fonică de mediul exterior, încep să-ți genereze mai multe tipuri de sunete care te vor ajute să adormi. În privința autonomiei, ar trebui să poți dormi cu ele în urechi două nopți înainte să fii nevoit să le reîncarci. Dimineața, tot în căști vei auzi alarma care te ajută să te trezești la ora care trebuie fără să perturbi somnul persoanei de lângă tine. Ca bonus, coloana sonoră liniștitoare este păstrată pe memoria flash a căștilor. Astfel, nu este necesară o conexiune constantă cu telefonul care ar putea influența negativ autonomia.

Ca orice alte căști wireless, sleepbuds-urile de la Bose se încarcă din carcasa de transport.

_______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa: playtech.ro

 

Lasă un răspuns