MUZ FM

NEWS

BOX OFFICE: 5 filme australiene noi pe care nu trebuie sa le ratezi – VIDEO

1

Va plac filmele australiene? Am ales 5 titluri noi care merita toata atentia voastra:

The Rover
Un excelent thriller SF de al carui scenariu s-a ocupat actorul australian Joel Edgerton, prezentat anul acesta la Cannes in care Robert Pattinson ii da replica lui Guy Pearce. Eric (Guy Pearce) porneste pe urma infractorilor care i-au furat masina, si il ia cu el pe Reynolds (Robert Pattinson) unul dintre membrii gastii abandonat de catre acestia. Actiunea are loc intr-un viitor in care lumea se afla intr-un colaps financiar, iar umanitatea e un termen din ce in ce mai vag.

These Final Hours
THESE FINAL HOURS este o drama apocaliptica intensa in care omenirea traieste ultimele ore pe pamant. Peste 12 ore un cataclism va distruge pamantul si nu exista nicio scapare. James, un tanar egoist, incearca sa isi faca loc prin haosul care a cuprins orasul si sa ajunga la o petrecere unde prietenii sai celebreaza ultimele ore ale omenirii. Pe drum insa sfarseste prin a salva o fetita care isi cauta tatal si descopera pe ultima suta de metri ce inseamna responsabilitatea, asigurandu-si astfel drumul catre salvare.

The Babadook
Babdook este unul dintre cele mai bune filme horror ale acestui an. Este mai mult un thriller psihologic, dar momentele de suspans sunt atat de bine create incat te face sa dormi cu lumina aprinsa dupa vizionare. Acest film regizat de Jennifer Kent, ne face partasi la drama unei mame care ii citeste copilului o poveste dintr-o carte numita „Mister Babadook” si invoca accidental un demon care le terorizeaza casa.

 

Felony
Un alt thriller inspirat dupa un scenariu de Joel Edgerton, care de data aceasta ne spune povestea a trei detectivi care sunt uniti de un caz tragic ce implica un copil care a fost victima unui accident si care se afla acum in coma. Unul este vinovat de crima, altul incearca sa acopere totul si al treilea vrea sa dea totul in vileag. In distributie apar actorii Joel Edgerton, Jai Courtney, Mellisa George, Tom Wilkinson s.a.

 

Son of a Gun
Son of a Gun este singurul film din lista care va avea premiera in cinematografele din Romania. Drama cu accente western, Son of a Gun este regizata de debutantul in regie Julius Avery si ii are ca protagonisti pe Brenton Thwaites, Ewan McGregor si Alicia Vikander.
In prim plan il avem pe JR, un pusti de 19 ani, trimis la inchisoare pentru o infractiune minora, care devine ucenicul lui Brendan Lynch, inamicul public numarul unu din Australia. Cand JR il ajuta pe Brendan sa evadeze, intre ei se formeaza o relatie complicata in care unul devine dependent de celalalt. JR deprinde repede naravurile lumii infractionale si incepe sa prinda gustul vietii bune. O cunoaste pe frumoasa Tasha si se afunda tot mai adanc in universul viciat al criminalilor australieni.

Sursa: urban.ro