MUZ FM

NEWS

BOX OFFICE: Anne Hathaway se bazeaza pe experienta lui Robert De Niro in THE INTERN

Laureatii Premiului Oscar Robert De Niro (Raging Bull, Silver Linings Playbook) si Anne Hathaway (Les Miserables) joaca impreuna in filmul Warner Bros. Pictures „Internul”, din 25 septembrie, la cinema. Realizatoarea de film Nancy Meyers (Something’s Gotta Give, It’s Complicated, What Woman want) regizeaza aceasta comedie dupa un scenariu propriu.

In „Internul”, De Niro este Ben Whittacker, un barbat de 70 de ani care descopera ca pensionarea nu este o decizie asa minunata precum credea. Profitand de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionisti, acesta aplica pentru un post de senior intern la un site de moda, infiintat si condus de Jules Ostin (Hathaway).
Distributia are actori apartinand mai multor generatii: Rene Russo („Thor”), Anders Holm („Workaholics”), Andrew Rannells (Girls”), Adam Devine („Pitch Perfect”), Celia Weston („Fara retineri”), Nat Wolff („PaperTowns”), Linda Lavin („Cu lumea-n cap”), Zack Pearlman („The Inbetweeners”), nou-venitul Jason Orley si Christina Scherer („Living with Uncle Charlie”).
Echipa din spatele camerelor alcatuita de Meyers ii include pe directorul de imagine nominalizat la Oscar Stephen Goldblatt („Printul mareelor”, „Culoarea sentimentelor”), scenograful nominalizat la Oscar Kristi Zea („Nonconformistii”, „Baietii buni”, „Jaf… la turnul mare”), editorul de film nominalizat la Oscar Robert Leighton („Oameni de onoare”, „Cand Harry a cunoscut-o pe Sally”, „Chef”) si creatoarea de costume Jacqueline Demetrio („Cealalta femeie”, „Eu sunt Cathy”). Muzica este compusa de Theodore Shapiro („Viata secreta a lui Walter Mitty”, „Diavolul se imbraca la Prada”).

Sursa: Urban.ro

Lasă un răspuns