MUZ FM

NEWS

BOX OFFICE: GAME OF THRONES. În sfârșit a apărut trailerul sezonului 6 din URZEALA TRONURILOR

URZEALA TRONURILOR. Unul din momentele mult așteptate de fanii Game of Thrones a venit marți seara: trailerul sezonului 6 a fost făcut public de HBO și într-o oră a fost distribuit de peste 250.000 de oameni pe Facebook și vizualizat de peste 6 milioane de ori.

GAME OF THRONES. Al şaselea sezon al serialului „Urzeala tronurilor” va avea premiera pe micile ecrane nord-americane pe 24 aprilie, au anunţat reprezentanţii postului HBO, la o conferinţă organizată în oraşul californian Pasadena, informează variety.com, potrivit mediafax.com.

Deşi sunt cunoscute foarte puţine detalii despre intriga următorului sezon al acestui serial fantasy extrem de popular, un teaser lansat la sfârşitul anului 2015 sugerează faptul că sezonul al şaselea va oferi telespectatorilor o explicaţie şi, totodată, o completare a unui moment dramatic din sezonul al cincilea, când unul dintre personajele principale ale serialului – şi unul dintre preferaţii fanilor -, Jon Snow, interpretat de actorul Kit Harington, a fost înjunghiat de subalternii săi din Rondul de Noapte.

Sezonul al şaselea va marca, de asemenea, revenirea personajului Bran Stark, interpretat de Isaac Hempstead, care nu a mai apărut în serial din sezonul al patrulea. Printre personajele noi care vor apărea în noul sezon se vor afla Three-Eyed Raven, jucat de Max von Sydow, şi Dickon Tarly, interpretat de Freddie Stroma.

Actorul Ian McShane va debuta şi el în al şaselea sezon din „Game of Thrones”, într-un rol care nu a fost deocamdată dezvăluit.

Episodul final din al cincilea sezon al serialului „Urzeala tronurilor” a generat cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori. De asemenea, „Urzeala tronurilor” a fost cel mai piratat serial TV în anul 2015.

Încă de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Sursa: antena3.ro

Lasă un răspuns