MUZ FM

NEWS

BOX OFFICE: Uma Thurman şi Quentin Tarantino, pulp addiction

Quentin Tarantino şi Uma Thurman au fost surprinşi din nou de paparazzi americani împreună, la doar o zi după ce au fost fotografiaţi ieşind din acelaşi restaurant din Beverly Hills, California.

În fotografia dată publicităţii de tabloidele americane, talentatul domn Tarantino şi frumoasa Uma sunt înfăţişaţi sărutându-se.

Potrivit US Weekly, care citează surse din anturajul cuplului, cei doi ar avea o relaţie care a început imediat după ce actriţa s-a despărţit în aprilie de Arpad Busson. Primele zvonuri au apărut după Festivalul de Film de la Cannes, unde – tot conform surselor din anturajul celor doi – Quentin şi Uma s-ar fi cazat în aceeaşi vilă.

uma-portret

“Se iubesc de multă vreme şi sunt foarte conştienţi de asta, doar că până acum nu au prins un context prielnic, în care să fie amândoi singuri. Acum l-au prins, e timing-ul perfect, sunt amândoi singuri. Fiecare are o adicţie faţă de celălalt, toată lumea ştia că vor sfârşi împreună”, a spus un apropiat al celor doi pentru US Weekly.

Într-un interviu din 2004, Uma a spus că tocmai faptul că sunt atât de diferiţi îi face să fie buni prieteni. “Suntem oameni care nu au prea multe lucuri în comun, dar asta face ca toate discuţiile noastre să fie mereu foarte haioase. El e foarte extrovertit, iar eu exact invers, foarte introvertită.”, a declarat ea.

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns