MUZ FM

NEWS

BOX OFFICE: Va primi, în sfârșit, și Oscarul? «The Revenant», filmul în care joacă Leonardo DiCaprio, a fost marele câștigător la Globurile de Aur și i-a adus și acestuia un trofeu

A fost agitaţie mare, duminică seară, la Los Angeles, SUA, unde a avut loc cea de-a 73-a gală de decernare a premiilor Globul de Aur. De departe, marele câştigător al evenimentului a fost lungmetrajul “The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, al regizorului Alejandro González Iñárritu, fiind distins cu trei trofee.

AP_340572643821

Filmul, ce a avut premiera pe marile ecrane americane pe 8 ianuarie, îl are în rolul principal pe actorul Leonardo DiCaprio, care pentru prestaţia sa a primit cel de-al treilea Glob de Aur din carieră. “The Revenant” a fost desemnat însă şi cel mai bun film-dramă, iar regizorul Alejandro González Iñárritu a fost premiat pentru cea mai bună regie. S-a făcut remarcată şi producţia “Marţianul”, cu Matt Damon în rol principal, ce a luat două premii: pentru cel mai bun actor de comedie şi pentru cel mai bun film de comedie. Printre premiaţii serii s-au fost numărat şi Jennifer Lawrence (cea mai bună actriţă în rol principal într‑un film de comedie, pentru prestaţia din filmul “Joy”), Brie Larson (cel mai bun rol principal feminin într-un film-dramă: “Room”), în timp ce actorii cei mai buni în rol secundar într‑un lungmetraj au fost Kate Winslet (“Steve Jobs”) şi Sylvester Stallone (“Creed”), ce a luat primul Glob după 40 de ani de carieră. Nu a plecat cu mâna goală nici artista Lady Gaga, premiată pentru cea mai bună actriţă în rol principal într-o miniserie, pentru prestaţia din serialul “American Horror Story: Hotel”. Ediţia din acest an a premiilor Globul de Aur a fost prezentată de actorul britanic Ricky Gervais, care s-a remarcat încă o dată prin umorul său acid. El i-a ironizat din nou pe organizatorii galei şi pe actorii de la Hollywood, prin afirmaţii generalizate, dar a dovedit că e capabil şi de ironii fine, bine ţintite, vizându-i în special pe Mel Gibson, Sean Penn şi Caitlyn Jenner, însă şi pe Ben Affleck, menţionând că Matt Damon este singura persoană din lume căreia Ben i-a fost loială, referindu‑se la scandalul sexual în care a fost implicat anul trecut.

73rd_annual_golden_globe_awards_-_press_room-3

invisionjordanstraupace6513047800_t1070_h5867aecfe3fda670766e047b2b3a2ffedd641be8

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 10: In this handout photo provided by NBCUniversal, Lady Gaga accepts the award for Best Actress - Limited Series or TV Movie for "American Horror Story: Hotel" during the 73rd Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 10, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Paul Drinkwater/NBCUniversal via Getty Images)
Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns