MUZ FM

NEWS

#BOXOFFICE RECOMANDĂ: Cele mai bune filme ale anului 2018 [VIDEO]

Am pregătit o listă cu cele mai apreciate şi aşteptate filme din 2018. Care ar fi favoritul tău?

1. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald  cu Johnny Depp, Zoë Kravitz, Jude Law

Este anul 1927, iar povestea începe la câteva luni după ce Newt a ajutat la descoperirea și capturarea infamului vrăjitor întunecat, Gellert Grindelwald. Cu toate acestea, așa cum a promis că va face, Grindelwald a realizat o evadare dramatică și a adunat mai mulți adepți la cauza sa, ridicând vrăjitorii mai presus de toate ființele non-magice. Singurul care ar putea să-l oprească este vrăjitorul pe care l-a numit cândva cel mai drag prieten al său, Albus Dumbledore. Cu toate acestea, Dumbledore va trebui să caute ajutorul vrăjitorului care l-a învins pe Grindelwald odată, fostul său student, Newt Scamander.

 

2. Aquaman  cu Jason Momoa, Amber Heard

A treia apariţie a lui Jason Momoa în rolul lui Aquaman, filmul din decembrie are un mesaj „verde” şi cât se poate de actual: conducător al Atlantidei, Aquaman se va trezi în centrul unui conflict între oamenii care poluează oceanele şi supuşii săi, care vor să cucerească uscatul pentru a opri avalanşa de deşeuri. Un subiect cu potenţial.

3. Venom  cu Tom Hardy

Succesul lui Spider-Man: Homecoming a făcut studiourile Marvel şi Sony Pictures să se încurce în universuri. Venom face parte din aşa-zisul Sony’s Marvel Universe, cu şanse ca acest univers şi MCU să se intersecteze la un moment dat pentru o răfuială între Venom şi Spider-Man. Anul acesta, redutabilul antagonist al lui Spider-Man împlineşte 30 de ani de la prima apariţie în benzile desenate, prin urmare nu se putea găsi moment mai potrivit pentru un film dedicat lui. Tom Hardy îl interpretează pe Eddie Brock, un jurnalist Daily Globe obsedat să se răzbune pe Spidey, după ce face o greşeală ce-i aduce concedierea. Simbioza sa cu simbiotul extraterestru îi va aduce puteri extraordinare, dar şi o informaţie inestimabilă: faptul că Peter Parker este Spider-Man.

 

4. Jurassic World: Fallen Kingdom  cu: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt

Evenimentele se petrec la 4 ani după închiderea parcului Jurassic World, când Owen și Claire se întorc pe insula Nubar, cu scopul de a salva dinozaurii ce se află acum în mare pericol. Un vulcan activ de pe insulă e pe cale să explodeze, ceea ce ar putea duce la dispariția tuturor. În drumul său Owen descoperă o conspirație ce are potențialul de a distruge ordinea întregii planete. Luptându-se pentru a salva speciile ce au fost acolo cu mult înaintea lor, cei doi trebuie să găsească o modalitate nu numai de a-și duce misiunea la bun sfârșit, ci și de a se întoarce la rândul lor teferi acasă. Până la urmă, viața își găsește, ca întotdeauna, propriul său drum.

 

5. Red Sparrow  cu: Jennifer Lawrence, Jeremy Irons

Acțiunea din Red Sparrow se desfășoară în timpul Războiului Rece și urmărește povestea unei talentate balerine care suferă un accident în urma căruia își rupe un picior. Forțată să-și încheie cariera, ea e recrutată de serviciile secrete, care o învață arta seducției și o trimit în lumea spionajului. Nimic nepotrivit, până în momentul în care întâlnește un agent american.

 

6. Maze Runner: The Death Cure cu: Rosa Salazar, Dylan O’Brien

Finalul epic al seriei Maze Runner, în care Thomas își conduce gașca într-o ultimă și foarte periculoasă misiune. Pentru a-și salva prietenii, ei trebuie să pătrundă în legendarul Last City, un controlat labirint WCKD care se va dovedi a fi cel mai înfricoșător dintre toate. Oricine iese viu din el, va primi răspunsul la întrebarea pe care Gladers și-o pun încă de când au ajuns acolo.

7. Annihilation  cu: Tessa Thompson, Natalie Portman

Într-un loc din Statele Unite se află o zonă în carantină unde au loc fenomene paranormale, apar tot felul de ființe ciudate, iar legile naturii, așa cum le știm, nu se aplică. Natalie Portman este biologul care merge într-o expediție secretă și periculoasă, alături de alte persoane, pentru a vedea ce se întamplă. Din distribuție mai fac parte și Oscar Isaac și Jennifer Jason Leigh.

8.Ocean’s 8

Filmul Ocean’s 8: Jaf cu clasă aduce in fata publicului cel mai mare jaf din viata lui Debbie Ocean (Sandra Bullock). Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Cate Blanchett). Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoața de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball și designerul vestimentar Rose. Ținta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrița Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.

9. Mission Impossible – Fallout

Trecutul lui Ethan a revenit să-l bântuie, fiind rezultatul tuturor intențiilor sale bune.
Când o misiune IMF se termină prost, lumea se confruntă cu consecințele acesteia. În timp ce Ethan Hunt încearcă să îndeplinească misiunea, CIA începe să pună la îndoială intențiile și motivele sale. Echipa FMI se află într-o cursă contra timp, vânată de asasini, în timp ce încearcă să prevină o catastrofă globală.

 

10. Bohemian Rhapsody

La 27 de ani de la moartea carismaticului și legendarului vocalist al trupei Queen, ne vom putea bucura în sfârșit de o biografie artistică a istoriei și ascensiunii celor patru membri: Freddie Mercury, Brian May, John Deacon și Roger Taylor. Acțiunea se întinde pe parcursul a 15 ani, începând cu formarea Queen și terminând cu legendarul concert Live Aid din 1985 de pe Wembley.

Rolul lui Freddie Mercury este interpretat de Rami Malek (cunoscut din Mr. Robot și The Pacific), iar coloana sonoră este produsă de cei doi membri ai trupei care mai activează, adică Brian May și Roger Taylor.

 

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns