MUZ FM

NEWS

Britney Spears pregateste lansarea unui nou videoclip pentru piesa ‘Perfume’

Britney Spears pregateste lansarea unui nou videoclip pentru piesa ‘Perfume’. Vezi primele imagini aici
Din momentul in care Britney Spears si-a propus sa revina pe scena muzicala, nu exista saptamana in care artista sa nu le mai ofere fanilor o veste despre proiectele la care lucreaza.

Daca saptamana care tocmai s-a incheiat, Britney Spears a marturisit ca se gandeste serios sa isi incheie cariera muzicala atunci cand isi va onora toate proiectele in care este implicata, acum a venit momentul ca artista sa ne ofere un teaser al noul videolcip „Perfume”.

Premiera teaser-ului video s-a realizat pe pagina oficiala de Twitter a vedetei, acolo unde a fost primit cu entuziasm de toti prietenii sai virtuali.

In cele cateva imagini, Britney apare alaturi de un barbat, care joaca, evident, rolul de iubit. Videoclipul se anunta a fi unul emotionant, avand in vedere ca piesa face referire la o femeie indragostita care banuieste ca iubitul o inseala.

Noul videoclip al printesei muzicii pop este regizat de catre Joseph Khan, alaturi de care Britney a lucrat si la clipurile „Toxic” si „Womanizer”. Pana cand materialul video va avea premiera, urmareste mai jos lyric video-ul piesei „Perfume”.