MUZ FM

NEWS

Britney Spears si Iggy Azalea au filmat clipul Pretty Girls

Printesa muzicii pop si Iggy Azalea au filmat deja clip pentru piesa Pretty Girls, prima loc colaborare. Trackul inca nu a fost lansat, insa dupa cum arata pozele de la filmari, s-ar putea sa fie o piesa de vara.

Pretty Girls ar fi trebuit sa apara initial pe albumului lui Iggy Azalea, insa Britney Spears a decis sa o includa pe urmatorul sau material, despre care inca nu avem prea multe detalii. Cantareata americana a declarat insa ca lucreaza la un nou disc, insa nu exista presiuni asupra lansarii lui si ca va aparea atunci cand ea e pregatita. Pretty Girls se pare ca va fi lansat pe 5 mai, iar look-ul videoclipului pare inspirat din anii 80.

In schimb, rapperita australiana s-a aratat onorata de colaborarea cu BritBrit, atat pentru piesa cat si pentru materialul video.

Britney Spears se bucura de un super succes in Las Vegas, unde are o rezidenta de ceva vreme, fiind primul artist tanar care face o asemenea serie de show-uri. Concertele ei de la Planet Hollywood au starnit controverse, fiind acuzata fie de playback, fie ca si-a desenat „patratelele”, insa cu toate aceste rautati, BritBrit strange fani la concerte si vinde bilete.

In schimb, Iggy Azalea a trebuit sa amane inceperea turneului, din motive nu foarte clare, care par sa tina de productie. In schimb, continua sa isi promoveze single-ul cu Jennifer Hudson, Trouble, cel mai recent lansat de pe albumul Reclassified.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns