MUZ FM

NEWS

Britney Spears – Tom’s Diner (single nou dupa o piesa veche)

Britney Spears lanseaza un remake dupa una din cele mai tari piese din anii ’80 – Tom’s Diner! Desi titlul nu suna cunoscut, vei recunoaste si vei fredona refrenul de indata!

Britney Spears i-a sarit in ajutor lui Giorgio Moroder pentru albumul sau ce promite sa scoata la iveala latura electro a artistilor pop care au cochetat si cu latura electro in muzica lor. E vorba de Kylie Minogue, Britney Spears, Sia, Charli XCX sau Foxes.

Albumul renumitului Giorgio Moroder – o legenda a anilor ’70 ce renaste din cenusa trendului principal din 2015: seventies – se numeste DEJA VU si va aparea pe 12 iunie 2015, incluzand si faimosul remake de mai jos. Piesa originala ii apartine lui Suzanne Vega.

Moroder a declarat recent ca a inregistrat piesa cu Britney insa i-a venit ideea pentru bridge si urma sa il reinregistreze cu Spears insa aceasta era mult prea ocupata ca sa ii acorde cateva ore in studio. Povestea urma sa se desfasoare insa versiunea finala pentru „Tom’s Diner” include vocea DJului italian pe bridge.

Suna robotic, suna demential, PLAY!

Tracklist Giorgio Moroder – Deja vu:

4 U with Love
Déjà Vu (feat. Sia)
Diamonds (feat. Charli XCX)
Don’t Let Go (feat. Mikky Ekko)
Right Here, Right Now (feat. Kylie Minogue)
Tempted (feat. Matthew Koma)
74 Is the New 24
Tom’s Diner (feat. Britney Spears)
Wildstar (feat. Foxes)
Back and Forth (feat. Kelis)
I Do This for You (feat. Marlene)
La Disco

Pana acum, de pe album au fost lansate alte doua colaboari

– una cu Sia – care da si titlul albumului

– una alaturi de Kylie Minogue – Right here, right now cu tot cu videoclip

 

Lasă un răspuns