MUZ FM

NEWS

Britney Spears mai sexy ca niciodată !!!

Britney Spears a revenit la forma fizică cu care a înnebunit o lume întreagă, iar ultimele ei apariţii sunt de natură să stârnească fantezii fierbinţi.

O astfel de apariţie este şi cea din ultimul videoclipul, „Work Bitch”, unde a filmat câteva scene de-a dreptul incendiare.

Britney Spears îşi afişează formele într-un corset negru, extrem de provocator. Confecţionat din bumbac, polyester şi spandex, corsetul costă în jur de 450 de euro şi poate fi purtat atât în dormitor, cât şi pentru o ieşire în club, combinat cu o fustă sau o pereche de colanţi.

Secretul siluetei de invidiat pe care o afişează de câteva luni cântăreaţa americană Britney Spears constă în cinci mese mici pe zi şi sesiuni „agresive” de exerciţii fizice, a dezvăluit Tony Martinez, antrenorul personal al artistei.

Cântăreaţa americană Britney Spears, care la începutul anului s-a despărţit de logodnicul ei, Jason Trawick, după o relaţie care a durat doi ani şi jumătate, are deja un nou iubit în persoana lui David Lucado (27 de ani), de profesie avocat.

Lasă un răspuns