MUZ FM

NEWS

Bruno Mars canta din nou la Superbowl?

Mai sunt cateva luni pana la showul din pauza Super Bowl, dar zvonurile despre cine va canta deja au inceput sa apara. Se pare ca reprezentatii ligii de fotbal inclina sa il aduca din nou pe Bruno Mars.

Ideea nu e in totalitate proasta si oricum Bruno Mars nu ar fi primul artist care canta mai mult de o data la cea mai importanta manifestare sportiva de pe teritoriul american. Inca nu e foarte sigur daca Bruno a fost invitat sa cante sau sa „curate” show-ul, adica sa isi aduca un input artistic, nu neaparat sa urce pe scena.

In final, Bruno Mars a reusit sa o intreaca pe Madonna cand a cantat la Super Bowl, desi i-a avut invitati speciali doar pe cei de la Red Hot Chili Peppers si nu o desfasurare importanta de forte, cum a fost cazul altor artisti de-a lungul timpului. Totusi, el de abia a cantat in jumatatea meciului, showul sau avand loc in 2014, asa ca ar fi prea curand sa il aduca din la Super Bowl 50. Chiar si asa, succesul pe care l-a avut alaturi de Mark Ronson cu piesa Uptown Funk il recomanda pentru acest moment, pe langa faptul ca e un showman si un artist foarte bun.

Pana acum s-a zvonit ca Britney Spears ar fi o varianta de artist invitat, mai ales ca showurile ei de la Las Vegas au demonstrat ca poate sustine un adevarat spectacol, in plus e si foarte potrivita genului de show pe care il vor cei de la NFL: pentru toate categoriile de varsta, fara provocari de orice fel (sexuale, politice, sociale) si face rating.

Daca e sa cante, Bruno Mars i se va alatura Gloriei Estefan, singurul artist care a cantat de trei ori, (1992, 1995, 1999), lui Justin Timberlake si Nelly (2001, 2004). Anul acesta, Katy Perry a fost cea care a incins atmosfera in cadrul pauzei si a reusit sa faca un record de audienta, iar in 2013 Beyonce a rupt bugetul in doua cu un super show, care a inclus si o reuniune Destiny’s Child.

Ce credeti, e doar un zvon sau se va intampla?

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns