MUZ FM

NEWS

Bruno Mars lansează vineri „24K Magic”, primul single al celui de-al treilea său album

Cântărețul american Bruno Mars va lansa vineri „24K Magic”, primul single al celui de-al treilea său album de studio, potrivit anunțului făcut de artist pe rețelele de socializare și preluat de EFE.

„Puteți să-l numiți primul meu single, dar eu prefer să-i spun invitație la petrecere”, a scris pe contul său de Instagram cel care a fost coprotagonist al recitalului din pauza competiției din acest an Super Bowl, alături de Coldplay și Beyoncé, și câștigător, printre altele, a patru premii Grammy.

Cea de-a treia producție discografică a lui Bruno Mars este unul dintre cele mai așteptate albume ale anului, ținut în mare secret, singura informație fiind colaborarea sa cu producătorul Skrillex (artizan al recentului album ‘Purpose’, al lui Justin Bieber).

Au trecut patru ani de când cântărețul născut în Hawaii a lansat precedentul său album ‘Unorthodox Jukebox’, care s-a clasat pe locul patru în topul celor mai vândute albume ale anului 2013, când Mars a fost de asemenea distins cu titlul de „artist al anului” de revista de specialitate Billboard.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns