MUZ FM

NEWS

Cadoul impresionant pe care Kim Kardashian l-a primit de la Kanye West de ziua ei

Kim Kardashian a împlinit 39 de ani și ziua ei de naștere nu putea trece nesărbătorită corespunzător.

Kim Kardashian și-a sărbătorit ziua de naștere în weekend-ul care a trecut, în Palm Springs, alături de familie și prietenii apropiați, primind numeroase cadouri de la cei prezenți.

Însă, marea surpriză a venit chiar din partea soțului ei, Kanye West. Și nu, nu vorbim despre bijuterii, vacanțe sau piese vestimentare de colecție. În acest an, Kanye a decis să facă un gest care a impresionat-o cu adevărat pe Kim și i-a adus laude de la cei care au aflat de inițiativa soțului ei.

Rapper-ul a donat 1 milion de dolari în numele soției sale către patru organizații caritabile implicate în reformele judiciare penale: Cut 50, Buried Alive Project, Equal Justice Initiative și Anti-Recidivism Coalition.

Kim Kardashian a împărtășit acest lucru cu cei care o urmăresc pe Instagram, postând pe stories o imagine cu certificatul de donație. Kanye West a semnat donația ca venind din partea lui și a celor patru copii ai cuplului: North, Saint, Chicago și Psalm West.

Kim a mai primit un cadou adorabil și din partea celor patru copii: felicitări făcute chiar de ei și micul dejun servit la pat, inclusiv clătite lângă care se află scris, cu sirop, cuvântul „MOM”.

Decizia lui Kanye de a alege cele patru organizații caritabile pentru această generoasă donație nu este surprinzătoare, fiind cunoscut faptul că soția lui se pregătește să devină avocat și s-a implicat activ în mai multe cazuri penale. „Am simțit că vreau să pot să lupt pentru oamenii care și-au plătit datoria către societate. Cred că sistemul poate fi diferit și vreau să lupt ca să îl schimb și, dacă aș învăța mai multe, cu siguranță aș putea face mai multe în acest domeniu”, a declarat Kim într-un interviu acordat anterior.

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: elle.ro

Lasă un răspuns