MUZ FM

NEWS

Calvin Harris & Alesso feat. Hurts – Under Control (Videoclip Nou)

Calvin Harris si Alesso, doua dintre cele mai cunoscute nume din muzica dance, au facut echipa cu Theo Hutchcraft de la Hurts si au dat nastere impreuna unui hit sigur, intitulat „Under Control”, care va domina topurile dance in aceasta toamna.
Pe langa vocea lui Theo Hutchcraft de la Hurts, care e punctul central al colaborarii, „Under Control” are un lead electrizant si pozitiv, testat de Alesso in seturile sale inca de anul trecut, cand acest instrumental circula pe internet sub numele „Gouda”. Pe 15 mai, cei trei muzicieni s-au adunat in studio si au retusat si finalizat ceea ce puteti asculta mai jos, adica primul single de pe albumul de debut al suedezului Alesso! Sa urmarim videoclipul!

Linia melodica e absolut molipsitoare. Se simte mana celor doi producatori, Calvin Harris si Alesso, care fac performanta in zonele care activeaza fiecare: Calvin Harris in mainstream, care e si cel mai bine platit DJ din lume la ora actuala, iar Alesso in EDM (electronic dance music).

Lansat ieri de Sony Music, videoclipul a fost filmat in Los Angeles, California, SUA, pe 10 si 11 septembrie 2013. Cele 1.000 de persoane pe care le vedeti la petrecerea de sfarsitul lumii, asa cum storyline-ul o arata, sunt voluntari, venind la filmari in urma unui anunt facut de Calvin Harris pe retelele de socializare si repostat de Alesso si Theo Hutchcraft.
Cum vi se pare aceasta colaborare? Va fi hit?

Lasă un răspuns