MUZ FM

NEWS

Calvin Harris este noua imagine Emporio Armani

Cel mai bine plătit DJ în 2014 a devenit, oficial, noua imagine a brand-ului Emporio Armani. Deja a u apărut primele fotografii ale campaniei de promovare, realizate de Boo George.

Artistul în vârstă de 30 de ani încheie anul 2014cu venituri substanţiale în plus! După ce în ultimele 12 luni a câştigat 66 de milioane de dolari, DJ-ul a semnat de curând un contract de imagine Cu Emporio Armani. Suma încă nu a fost dezvăluită, însă se presupune că are şase zerouri.

Pictorialul a fost realizat de fotograful Boo George, iar restul pozelor şi spotul publicitar vor apărea în ianuarie. DJ-ul este imaginea colecţiei primăvară-vară 2015 pentru linia de  ochelari şi ceasuri Emporio Armani.

calvin-harris-4

“A fost incredibil să lucrez cu domnul Armani şi echipa lui de la Emporio Armani. Simt o afinitate pentru acest brand şi de-a lungul timpului am fost un admirator al creaţiilor semnate Armani”, a scris Calvin pe contul său de Facebook.

calvin-harris-2

“Calvin Harris este un tânăr cu adevărat dinamic, capabil să atragă masele cu muzica şi energia sa. Nu este model la bază, dar asta face ca legătura dintre ele şi public să fie una foarte sinceră”, a declarat unul dintre managerii de la Emporio Armani.

Potrivit contactmusic.com, pentru al doilea an consecutiv, Calvin ocupă primul loc în topul celor mai bine plătiţi DJ-i din lume. Acesta a obţinut în ultimele 12 luni venituri de 66 de milioane de dolari, după ce a produs o serie de piese de succes pentru cântăreţi celebri, precum Rita Ora, Rihanna şi Kesha. Totodată, Harris a semnat un contract pe doi ani cu clubul de noapte Hakkasan din Las Vegas.