MUZ FM

NEWS

Calvin Harris si Ellie Goulding colaboreaza din nou! Asculta aici noua lor piesa „Outside” – AUDIO

Dupa succesul pe care l-au inregistrat cu piesa I Need Your Love, Calvin Harris si Ellie Gouldinglanseaza o noua piesa impreuna – Outside. Noul track va fi inclus pe urmatorul album al producatorului scotian, Motion.

ellie_goulding_calvin_harris-385225

Outside beneficiaza de un sound catchy dat de viori, care se imbina foarte bine cu beaturile dance si vocea emblematica a solistei britanice. Ellie Goulding e doar una dintre suprizele muzicale pe care Calvin Harris le-a pregatit pentru noul sau disc ce va fi lansat pe 4 noiembrie.

I Need Your Love a fost unul dintre cele mai de succes trackkuri de pe 18 Months alaturi de Sweet Nothing, Feels So Close sau Let’s Go, featuring-ul sau cu Ne-Yo.

Calvin Harris a lansat deja cateva singleuri in promovarea noului album, primul fiind Summer, piesa care a dominat topurile verii si pe care producatorul s-a riscat sa isi puna vocea. Cea mai recenta lansare e Blame, un track pentru care a colaborat cu John Newman, unul dintre artistii din noul val care suna foarte promitator. Recent, producatorul a venit si cu Slow Acid, piesa mai degraba potrivita pentru club.

Sursa: urban.ro